VITALGO:n FRM-vireysvalmentajien ammattitaidon kautta löytyy monenlaista ohjausta ja työapua erilaisille organisaatioille.

Jo yhdessä ongelmien ja asioiden pohtiminen antaa niihin uusia näkökulmia. Ota rohkeasti yhteyttä, kysyminen ei maksa mitään ja työtehtävissä tarjoamme  kohtuullisen tuntihinnan. Muutosohjaus, erilaiset resurssihallinnointityöt, systeemimuutokset, työvuorosuunnittelun ohjaus, projektinhallinta, kriisivalmennus, ravitsemusohjaukset - tässä muutama esimerkki hoitamistamme tehtävistä. 

Tuntiveloituksemme yksittäisille yritysvalmennuskäynneille vuonna 2018 on 120 €/h + mahdolliset matkakulut+ ALV 24 %. Annamme tilatusta työstä aina kirjallisen alku- ja loppuselvityksen, sekä laskujen mukana liitteenä selkeät kuluerittelyt.

Konsultointia ohjaa mm. Hardagon & Suttonin  1997 määritelmän mukaisesti  likkeenjohdollisen tietämyksen siirto yli ajan,  sekä yli  toimiala- ja maantieteellisten rajojen.

Lähtökohtaisesti asiakas on projektien kehittämis- ja muutostyössä tiiviisti mukana ja jatkossa asiakas pystyy siirretyn tiedon avulla ottamaan vastuun  projektin etenemisestä ja sulauttamisesta organisaation sisälle.

VITALGO noudattaa PKT säätiön yleisiä konsultointiohjeita.

 

Vireysvalmennus

Vireysvalmennus yhdistää ja analysoi vireyden / väsymyksen taustat yksilön ja yrityksen turvallisuutta ja tuloksia tukevaksi kokonaisuudeksi.

Lue lisää...

Virvottaja blogi ja twiittaukset

Yrittäjän mietteitä FRM:stä, vireydestä ja elämästä löydät Virvottaja blogista.

Twitter tili: