Tuotteitamme ja koottuja palvelupaketteja löydät verkkokaupastamme Siellä voit myös tutustua lisää erilaisiin vireyden mahdollisuuksiin, joista osasta kerrotaan myös alla YouTube videolla.

Koska vireyden ja väsymyksen hallinnan aihealue on kuitenkin niin laaja, ja jokainen organisaatio on erilainen suosittelemme kartoituskäynnin tilaamista.  Silloin VITALGO:n edustaja tulee yritykseenne ja saatte räätälöidyn tarjouksen juuri teille sopivasta valmennuspaketista. Voit tilata käynnin tästä.

Tuotteistamme ja palveluistamme löytyy:

  • FRM - Vireysvalmennus, jossa VITALGO:n ammattitaitoiset vireysvalmentajat auttavat vireyden kohottamisessa vaihtoehtoisesti verkossa, etänä ja paikanpäällä niin yksilöä kuin koko organisaatiota valmentaen.
  • Raskaan kaluston ammattikuljettajapätevyyskoulutusta henkisen ja fyysisen suorituskyvyn merkityksestä työssä (Trafi lupa)
  • Luentoja, joissa keskitytään FRMn esittelyn lisäksi yleisesti väsymykseen, uneen, vuorovaikutukseen, ravinnon ja unen keskinäiseen vaikutukseen ja riskiin jota kertynyt univaje voi yritykselle ja työntekijälle aiheuttaa.
  • Temme myös tilaustöinä erilaisia toimeksiantoja, esim. työvuorosuunnitteluun, työyhteisön kehitykseen, tai muihin organisaation haasteisiin liittyvissä asioissa. Lue lisää konsultointi-kohdasta.
  • Kirjoja ja verkkokursseja vireyden ja FRM:n aihealueista

Vieraile verkkokaupassamme tai ota yhteyttä, ja tarkistetaan miten Vitalgo voi auttaa parhaiten yritystäsi  ja työntekijöitäsi menestymään nykypäivän haasteissa 24/7 yhteiskunnassa. Opitte miten vireyttä lisätään ja miten riski nimeltä väsymys otetaan hallintaan.

Vireysvalmennus

Vireysvalmennus yhdistää ja analysoi vireyden / väsymyksen taustat yksilön ja yrityksen turvallisuutta ja tuloksia tukevaksi kokonaisuudeksi.

Lue lisää...

Virvottaja blogi ja twiittaukset

Yrittäjän mietteitä FRM:stä, vireydestä ja elämästä löydät Virvottaja blogista.

Twitter tili: