NLP-pohjaista valmennusta vireyden tukemiseen

Ota yhteyttä, kun haluat tutkia tai muuttaa toimintatapojasi, elämäsi ongelmakohtia tai esimerkiksi untasi.

Valmennus tukee hyvinvointiasi sekä vireyttäsi. Valmennusprosessin aikana tulet aidosti kuulluksi ja kohdatuksi sekä pääset tutkimaan omia kokemuksiasi, ongelmiasi ja tunteitasi luottamuksella, turvallisesti ja hallitusti. Sinulla on omat keinosi ja tapasi elämäsi hallintaan, valmentajana vastaan prosessista auttaen sinua löytämään omia vahvuuksiasi ja tukemaan sekä lisäämään voimavarojasi elämäsi ongelmakohdissa.  Muutosvalmentajana (valmistunut 2018 keväällä) käytän mm. FRM -vireysvalmentajan osaamistani sekä  IANLP-masterin (valmistunut 2017) työkalupakkia.

Aloitamme alkuhaastattelulla, jonka aikana tutustumme, keskustelemme ja teemme valmennussopimuksen, jossa sovitaan prosessin etenemisestä. Joskus voi riittää vain tämä noin kahden tunnin keskustelu ja harjoitteet, joskus tarvitaan useampia n. tunnin kestäviä jatkotapaamisia, tai puhelintsekkauksia (esim 2-5). Valmennus on aina yksilökohtaista ja luottamuksellista.

Valmennustapaamiset ovat Rajamäellä tai asiakkaan toivomassa rauhallisessa paikassa, jolloin matkakustannukset tulevat valmennusmaksun päälle. Valmennuskerran hinta on 95 € sisältäen alvn. Osta kaupastamme tai ota rohkeasti yhteyttä paivi(at)vitalgo.fi  ja kysy lisää tai varaa aika tapaamiselle. Vastaan normaalisti sähköpostiin saman arkipäivän sisällä yhteydenotosta. 

 

VITALGO & Virvote

Virvotteen alta löytyvät VITALGO:n muut palvelut yksityisille ihmisille. Tuoteperheen kotisivut löydät tästä: www.virvote.fi

 

Virvotteen tarinaa:

Virvote lähti tuotemerkkinä matkaan 2012 vuoden lopulla. Sen takana ovat kolme VITALGOn FRM -vireysvalmentajaa Anu Kosonen (Pirteeks), Leena Koivu (Fortevalmennus) ja Päivi Saarijärvi (VITALGO)

Yrityksistä  VITALGO on erikoistunut jalkauttamaan yrityksiin ja organisaatioihin väsymysriskin hallinnan mallilla. Pirteeks tekemään ryhmä- ja yksilövalmennusta sekä luennointia ravinnon ja liikunnan osa-alueilla. Fortevalmennus puolestaan valmentaa elämän eri kriiseistä eteenpäin (avioero, talousongelmat, suruun liittyvät ahdistukset ja työkonfliktit)

Yhteistyö alkoi Vapaudu väsymyksestä – luentokiertueen merkeissä. Kiertue toteutettiin syksystä 2012 keväälle 2013 Keski-Uudenmaan alueella. Kiertueen pohjalta syntyi Virvote-kirja, joka julkaistiin kesällä 2013. Kirjan viiden perusaiheen ympärille lähdimme rakentamaan erilaisia tuotteita hyvän elämän ja vireyden rakentamiseksi.

Tuotteemme ovat esillä:  www.virvote.fi -verkkokaupasta. Sieltä löydät mm:

Tutustu lisää: www.virvote.fi

Vireysvalmennus

Vireysvalmennus yhdistää ja analysoi vireyden / väsymyksen taustat yksilön ja yrityksen turvallisuutta ja tuloksia tukevaksi kokonaisuudeksi.

Lue lisää...

Virvottaja blogi ja twiittaukset

Yrittäjän mietteitä FRM:stä, vireydestä ja elämästä löydät Virvottaja blogista.

Twitter tili: