NLP-pohjaista valmennusta parempaan uneen

Ota yhteyttä, kun haluat tutkia ja muuttaa nukkumistapojasi tukemaan hyvää oloasi ja vireyttäsi. Minulla on FRM -vireysvalmentajan taidot sekä  NLP-master -koulutus ja käyn parhaillaan (2018) Muutosvalmentajakoulutusta.  

Teen yksilövalmennuksia, joissa alkuhaastattelu kestää n. 2 tuntia. Siinä tutustutaan, keskustellaan, tehdään valmennussopimus ja sovitaan prosessin etenemisestä. Joskus voi riittää vain tämä kahden tunnin keskustelu ja harjoitteet, joskus tarvitaan useampia n. tunnin kestäviä jatkotapaamisia, tai puhelintsekkauksia (esim 2-5). Valmennus on aina yksilökohtaista ja luottamuksellista.

Valmennustapaamiset ovat toimistollani Rajamäellä tai asiakkaan toivomassa rauhallisessa paikassa, jolloin matkakustannukset tulevat valmennusmaksun päälle. Valmennuskerran hinta on 95 €/h sisältäen alvn. Ensimmäisestä n. 2 h kestävästä tapaamisesta veloitan vain tunnin, sillä ennen valmennssopimuksen solmimista ei asiakkuussuhde ole vielä syntynyt. Ota yhteyttä paivi(at)vitalgo.fi ja kysy lisää.

 

VITALGO & Virvote

Virvotteen alta löytyvät VITALGO:n muut palvelut yksityisille ihmisille. Tuoteperheen kotisivut löydät tästä: www.virvote.fi

 

Virvotteen tarinaa:

Virvote lähti tuotemerkkinä matkaan 2012 vuoden lopulla. Sen takana on kaksi yritystä; Anu Kososen  Pirteeks ja Päivi Saarijärven VITALGO.

Yrityksistä  VITALGO on erikoistunut jalkauttamaan yrityksiin ja organisaatioihin väsymysriskin hallinnan mallilla ja Pirteeks tekemään ryhmä- ja yksilövalmennusta sekä luennointia ravinnon ja liikunnan osa-alueilla.

Yhteistyö alkoi Vapaudu väsymyksestä – luentokiertueen merkeissä. Kiertue toteutettiin syksystä 2012 keväälle 2013 Keski-Uudenmaan alueella. Kiertueen pohjalta syntyi Virvote-kirja, joka julkaistiin kesällä 2013. Kirjan pohjalta tehokas naispari lähti rakentamaan erilaisia tuotteita hyvän elämän ja vireyden rakentamiseksi.

Tuotteemme ovat esillä:  www.virvote.fi -verkkokaupasta. Sieltä löydät mm:

Tutustu lisää: www.virvote.fi

Vireysvalmennus

Vireysvalmennus yhdistää ja analysoi vireyden / väsymyksen taustat yksilön ja yrityksen turvallisuutta ja tuloksia tukevaksi kokonaisuudeksi.

Lue lisää...

Virvottaja blogi ja twiittaukset

Yrittäjän mietteitä FRM:stä, vireydestä ja elämästä löydät Virvottaja blogista.

Twitter tili: